Вплив природи розчинника на модифікацію пінополістеролу полівінілпіролідоном у розчинах - Моравський, В. С.; Левицький, В. Є.; Тарнавський, А. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Здійснено модифікацію пінополістиролу у полівінілпіролідонвмісних розчинах. Досліджена сорбція полівінілпіролідону з розчину на пінополістиролі під час його дегазації. Встановлено вплив природи розчинника та температури на сорбцію полівінілпіролідону на пінополістиролі. Виявлений вплив факторів на дегазацію пінополістиролу в різних середовищах. There is the conducted modification of polystyrene foam in polyvinylpirrolidone contaning solutions. Explored sorption of polyvinylpirrolidone from solution on polystyrene foam in the process of his degassing. Influence of nature of solvent and temperature is set on sorption of polyvinylpirrolidone on polystyrene foam. Exposed influence of factors on degassing of polystyrene foam in different environments.
Keywords: пінополістирол; полівінілпіролідон