Визначення відносної вологості газу для вузлів обліку із застосуванням засобів вимірювання температури точки роси - Лесовой, Л. В.; Матіко, Ф. Д. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Виконано аналіз існуючих рівнянь розрахунку відносної вологості газу та отримано нове рівняння для розрахунку відносної вологості газу за значеннями температури точки роси та температури газу. Analysis of techniques calculation of relative humidity of gas is made and new equation for calculation relative humidity of gas using the dew-point temperature and gas temperature is developed in this paper.