Проблема голоду 1932–1933 рр. в американській пресі - Пасічник, С. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Проаналізовані причини голоду з погляду американських дослідників, наводяться дані про втрату населення. Висвітлюються відгуки американської громадськості.