Мовна підготовка військових фахівців – поступ на шляху до євроінтеграції - Ткачук, П. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджені проблеми мовної підготовки військових фахівців у контексті євроатлантичної інтеграції України як однієї з невід’ємних складових співпраці з НАТО та участі у міжнародних миротворчих операціях. In this article problems of linguistic training of military specialists in the context of ukrainian euroatlantic integration as one of inalienable constituents of collaboration with NATO and participating in international peacemaking operations are investigated.