Особливості застосування пристроїв захисту від перенапруг для блискавкозахисту повітряних ліній 6–35 кВ із захищеними проводами - Ліщак, І. В.; Борецький, М. М.; Жовнір, Ю. М.; Жовнір, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто особливості встановлення пристрою захисту від перенапруг на фазний провід на опорі для надійного захисту повітряних ліній 6–35 кВ із захищеними проводами від атмосферних перенапруг. The features of establishment of device of protecting are considered from overstrains on a phase wire on support for reliable defence of open-wires of 6–35 kV with the protected sendoffs from atmospheric overstrains.
Keywords: обмежувач перенапруг нелінійний; індуковані перенапруги; розподільчі мережі; повітряні лінії з захищеними проводами; ізолятор; Terminator of overstrains nonlinear; induced overstrains; distributive networks; air-tracks with the protected send-offs; insulator