Підприємницько-ринковий підхід у роботі з працівниками як продукт маркетингу персоналу - Янковська, Л. А.; Пирожак, Є. К.; Галелюк, М. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Розглянуто питання підприємницько-ринкового підходу у роботі з працівниками як елемент менеджменту персоналу та системи підготовки і перепідготовки працівників, як один із напрямів організації праці на підприємстві. Обґрунтована одна із важливіших функцій менеджменту персоналу - планування працівників на промисловому підприємстві. The questions of entrepreneurial-market approach in the work with workers as an element of Personnel Management and a system of train and retrain of workers as one of the ways of work organization at an enterprise is held. One of more important functions of Personnel Management - planning of workers at an industrial enterprise is grounded.