Концептуальні підходи у логістиці - Сивак, Р. Б. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Проаналізовано сучасні напрямки наукових досліджень у сфері логістики. Виділено концептуальні логістичні підходи в управлінні. Запропоновано шляхи впровадження положень логістичної парадигми у практику управління підприємством.

Modem directions of scientific researches are analyzed in the field of logistic. Conceptual logistic approaches are selected in tbe management. The ways of introduction of positions of logistic paradigm in practice of management are offered enterprise.
Keywords: 65.012.34