Особливості української трудової еміграції в Італії на межі ХХ–ХХІ ст. - Гаврилишин, Петро (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
У публікації висвітлено соціально-економічне становище української трудової еміграції в Італії, здійснено її класифікацію, проаналізовано характерні риси та особливості.
Peculiarities of Ukrainian labour emigration in Italy at the turn of the 19th and 20th centuries
Keywords: українська трудова еміграція; Італія; Західна Україна; нелегальність