Вибір енергоощадних умов експлуатації діючих холодильних машин split-кондиціонерів - Лабай, В. Й.; Мисак, Й. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Пристосовано ексергетичний метод аналізу для оцінювання роботи одноступеневих хладонових холодильних машин split-кондиціонерів. Встановлено за ексергетичним ККД енергоощадні умови експлуатації split-кондиціонера фірми „Sanyo” холодопродуктивністю 2020 Вт. In this article the method of the exergetic analysis to estimation of one-step freon refrigeration’s machines of air split-conditioners was adapted. Energy effective conditions of exploitation of air split-conditioner of firm “Sanyo” with cooling capacity 2020 W by the exergetic output-input ratio were defined.
Keywords: холодильні машини split-кондиціонери; refrigeration machines are split-conditioners