Класичний метод аналізу перехідних процесів у лінійних системах засобами лінійної алгебри - Мочернюк, Ю. П.; Мочернюк, О. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Запропоновано реалізований винятково на алгебраїчних операціях метод аналізу перехідних процесів у лінійних системах, динамічні процеси в яких описуються лінійними диференціальними рівняннями з постійними коефіцієнтами, за умови, що відомо значення величин (так звані незалежні початкові умови), які визначають собою запас енергії енергоємних елементів системи в момент відбуття події, що спричинила цей процес. Implemented purely on algebraic opérations the method of analysis of dynamic processes in the linear systems is offered in the article. Dynamic processes in such systems are described by the linear differential equations with constant coefficients.