Принципи функціонування процесно-структурованого менеджменту - Босак, А. О.; Далик, В. П.; Босак, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Описано концепцію процесно-структурованого менеджменту, узагальнено принципи його функціонування. Досліджено структуру принципів класичних та сучасних підходів до управління, сформовано порівняльну класифікацію принципів менеджменту. In the article is described the concept of process-structured management, are generalized the principles of its operations. The structure of principles classic and modern approaches to management are researched,comparative classification of management principles is formed.
Principles of operations of process-structured management
Keywords: процесно-структурований менеджмент; принципи процесно- структурованого менеджменту; централізація і децентралізація управління