Баштовий водоскид з двоповерховими відвідними водоводами - Босак, М. П.; Тазалова, Н. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Представлено результати дослідження водоскидних споруд баштового типу. Розроблено нову конструкцію баштової водоскидної споруди з поверховим розміщенням відвідних її водоводів, в якій при цьому відсутня водобійна частина. In this article scientifically proved results of research of the tower–type waterway with two–storied tudes was elaborated which were carried out in tail without whirlpool.
Keywords: баштоваї водоскидна споруда; водобійна частина