Періодичні та стохастичні автоколивання машин при врахуванні інерційності регулятора швидкості обертання двигуна - Ловейкін, В. С.; Човнюк, Ю. В.; Почка, К. І. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено основні закономірності виникнення та просторово-часової еволюції основних параметрів періодичних та стохастичних автоколивань у машинах при врахуванні інерційності регулятора швидкості обертання двигуна. The features of existence and time-space evolution of general periodic and stochastic autooscillation’ parameters of machines are researched. One may account the inertial effects of speed regulator for the motor’s recycling in such machines as well.