Енергоощадність при повітророзподіленні настильними струминами - Возняк, О. Т.; Сухолова, І. Є.; Миронюк, Х. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянено повітророзподілення настильними струминами. Визначено коефіцієнт тепловіддачі та кількість теплоти під час настилання струмин на поверхню огороджень. Air distribution by spread air jets has been regarded. Coefficient of convective heat and heat amount have been determined at air jets spreading on enclosure surface.
Keywords: енергоощадність; повітророзподілення; повітряна струмина; швидкість руху повітря; витрата; energy saving; air distribution; air jet; air velocity; flow rate