Аналіз та класифікація моделей систем електронної комерції - Берко, А. Ю.; Висоцька, В. А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2007)
Проаналізовано основні моделі систем електронної комерції. Запропоновано узагальнену модель таких систем. Інтернет-система електронної комерції розглядається як цілеспрямована множина об’єктів довільної природи з набором зв’язків між ними та між їхніми властивостями. Пропонується класифікація технологій систем електронної контент-комерції. Some problems of electronic commerce are analyzed in proposed paper. Generalized model of such kind of systems are proposed. Internet-system of electronic commerce is considered as purposeful set of objects of the any nature with a set of connections between them and between their properties. Classification of technologies for electronic content-commerce systems has been proposed.
Keywords: аналіз; класифікація; модель; системи електронної комерції