Визначення товщини покриття капсульованих речовин із прогнозованими властивостями - Нагурський, О. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Теоретично встановлено товщину покриття гранульованих мінеральних добрив, яке забезпечує визначений термін дії цих речовин. Показана відповідність інтенсивності вивільнення активної фази вимогам європейської норми. A theoretical way is set the thickness of coverage of granular mineral fertilizers, which provides the certain term of action of these matters. Accordance of intensity of freeing of active phase is rotined to the requirements of the European norm.
Keywords: капсульовані добрива; товщина покриття; термін дії; capsulated fertilizers; thickness of coverage; term of action