Механізми державного управління інноваційним розвитком вищої освіти - Шабанова, Юлія Олександрівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Визначено основні механізми державного управління інноваційним розвитком вищої освіти, результатом реалізації яких є підвищення ефективної діяльності вищих навчальних закладів.