Взаємозв’язок антикризового управління з ризик-менеджментом та системою економічної безпеки підприємства - Масюк, В. М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Розглянуто сутність системи економічної безпеки, антикризового управління та ризик-менеджменту підприємства. Проаналізовано існуючі підходи відомих вчених до трактування цих понять. Проведено їхнє порівняння на основі виділених мети, предмету, об’єктів, суб’єктів, стратегій, завдань та функцій. Встановлено взаємозв’язок між системою антикризового управлінням, ризик-менеджментом та системою економічної безпеки підприємства. The article deals with the essence of the system of economic security, crisis management and risk management of the company. Existing approaches to the interpretation of well-known scientists of this concepts are analyzed. The comparison is conducted on the basis of the selected target, objects, subjects, strategies, tasks and functions. The connections between system of crisis management, risk management and system of economic security are established.
Correlation of crisis management with risk management and the system of economic security of the enterprise
Keywords: ризик-менеджмент; антикризове управління; система економічної безпеки; ризик; загроза; криза; risk management; crisis management; the system of economic security; risk; threat; crisis