Дослідження термічної стійкості епоксиду ріпакової олії - Гринчук, Юрій; Гринчук, Володимир (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Для визначення оптимальної температури вводу модифікуючої добавки в бітум необхідно дослідити її термічну стабільность. Нами було досліджено термічну стійкість епоксиду ріпакової олії на дереватографі Q-1500D, комплексним термогравіметричним та диференційно-термічним методом аналізу.
Keywords: епоксид ріпакової олії; модифікатор; бітум; термічна стійкість; термогравіметричний та диференційно-термічний метод аналізу