Дослідження і аналіз принципів побудови інтерфейсу користувача для вбудованих інформаційних систем - Байбаков, К.; Захарчук, А.; Лобур, М.; Раєвський, П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто і проаналізовано існуючі принципи, які використовуються для побудови інтерфейсів користувача в стандартних інформаційних системах. Також наведено короткий аналіз цих принципів через можливість їхнього використання для вбудованих інформаційних систем. Окрім того, зроблена спроба сформулювати основні принципи, які характеризують побудову інтерфейсу користувача вбудованих інформаційних систем. Наведено деякі приклади для кращого розуміння основних принципів. Paper describes the short observation and analysis of the existing principles used for user interface construction of the standard informational systems. Also, the short analysis of these principles due to their usage possibility and expediency for embedded informational systems was done. Besides, attempt to formulate main principles that characterize user interface construction of the embedded information systems was made. Some examples are given to emphasize understanding of main principles used.