CSR influence on modern corporations – examples from Poland - Кудлак, І.; Огурек, В.; Kudlak, I.; Ogórek, W. (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Наведено концепцію корпоративної соціальної відповідальності на прикладі двох компаній, присутніх на польському ринку – Міленіум Банк і Orange Польща. Метою статті є подати стратегію КСВ як спосіб надання пільг для організації і як джерело конкурентної переваги. Наведено переваги і недоліки використання компаніями правил корпоративної соціальної відповідальності.

This article presents a concept of corporate social responsibility on the example of two companies present on the Polish market – Millennium Bank and Orange Poland. The aim of this article is to present a CSR strategy as providing benefits for the organization and as a source of competitive advantage. Summary of the article contains advantages and disadvantages of using by the companies rules of the corporate social responsibility.
Вплив КСВ на сучасні корпорації – приклади з Польщі
Keywords: КСВ; корпоративна соціальна відповідальність; створення іміджу; сучасна корпорація; Мілленіум Банк; Orange Польща; CSR; corporate social responsibility; creating an image; modern Corporation; Millennium Bank; Orange Poland; 339; 138