Морфологія і структурнадосконалість кристалів PbI2 в зв'язку з умовами їх росту - Курило, І. В.; Рибак, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Подано результати дослідження морфології та структури кристалів PbI2, одержаних із парової фази в закритій системі. Залежно від технологічних умов вирощування одержано такі типи кристалів: пластинчасті, смужкові, голчасті, двійникові, дендритні утворення, полікристали, а також їхні комбінації та зростки. Data are presented on the and structural perfection of PbI2 crystals grown from the vapor phase in a closed system. By varying growth conditions, platelike, ribbon, needle, twinned, and dendritic crystals were prepared, as well as combinations and intergrowths of these habits.
Keywords: морфологія; структурна досконалість; кристали; умови росту кристалів