Методика проектування паралельного процесора на основі пам’яті з детермінованою вибіркою - Мельник, А. О.; Сало, А. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропонована методика проектування паралельного процесора на основі пам’яті з детермінованою вибіркою. Розглядаються етапи пошуку оптимальних параметрів процесора для заданого мовою С алгоритму.

Designing methodology for determined memory access processor is being offered. Processor’s optimal parameters search stages for algorithm, given in C language, are introduced.
Keywords: 681.3