Окислювальне дегідрування етилбензолу в стирол на Fe-Bi-Mo оксидних каталізаторах - Цибух, Р. Д.; Жизневський, В. М.; Гуменецький, В. В. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Розглянуто вплив різних співвідношень заліза та вісмуту на каталітичні властивості системи Fe-Bi-Mo в реакції окислювального дегідрування етилбензолу. Визначено оптимальний елементарний склад каталізатора та оптимальні умови проведення процесу.

The influence of iron and bismuth ratio on the catalytic properties of Fe-Bi-Mo system in the oxidative dehydrogenation of ethylbenzene has been considered. Optimum ratio of the elements in the catalyst and optimum conditions of the process realization have been estimated.
Keywords: 541.128.13