Мотиваційний аспект образу бажаного професійного майбутнього у студентів ВНЗ - Мищишин, Марія Миколаївна (Бадікова Н. О., 2015)
В роботі описано результати емпіричного дослідження образу бажаного професійного майбутнього. Емпірично доведено наявність зв'язку між яскравістю і чіткістю образу та силою мотиву, спрямованою на його реалізацію.