Алгоритм розміщення фігур на площині з використанням графічного процесора - Каркульовський, В. І.; Дарнобит, Ю. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Розроблено алгоритм розміщення з використанням графічного процесора. Спроектовано та реалізовано систему, яка використовує шейдерний блок графічного процесора для прискорення розрахунків у задачах розміщення. In research it was developed placement algorithm with usage of graphic processor. Also it was designed and realized system that uses shader domain of graphic processor for speeding-up of placement tasks computations.
Keywords: алгоритм розміщення; графічний процесор; шейдерний блок; комп’ютерна графіка; placement algorithm; graphic processor; shader domain; computer graphics