Розроблення керованого процесу виготовлення феноло-формальдегідної композиції конкретного призначення за допомогою методу математичного планування композиційного складу - Красінський, В. В.; Шаповал, Й. М.; Пронюк, Ю. І. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
За методом математичного планування побудовані лінії різних значень властивостей залежностей від композиційного складу модифікованих феноло-формальдегідних композицій та визначені коефіцієнти регресії, що передбачає розроблення процесу одержання матеріалу з прогнозованими властивостями. The method of mathematical planning is build the lines of equal values of properties depending on the composition of the modified phenol-formaldehyde compositions and determined the regression coefficients, which includes developing the process of obtaining materials with predictable properties.