Оцінювання безвідмовності систем сумісно працюючих компонентів - Лазько, Оксана; Недоступ, Леонід; Бобало, Юрій (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведено аналіз методів оцінювання безвідмовності системи сумісно працюючих компонентів з урахуванням асиметричності та ексцесу розподілів їх параметрів, зроблено висновки щодо їх точності. The analysis of estimation methods of operational reliability of systems of together work components with subject to theirs parameters distribution skewness and kurtosis has been presented. The conclusions on theirs accuracy were made.