Тематика публікацій на сторінках часопису «Кооперативна родина» (1934–1939 рр.) - Бродик, З. В. (Національний університет "Львівська політехніка", 2013)
У статті розглянуто значення діяльності Ревізійного Союзу Українських Кооператив. Зокрема, проаналізовано тематику публікацій одного з його друкованих органів – місячника «Кооперативна родина» у період від 1934 до 1939 рр. The article deals with the importance of Revision Union of Ukrainian Cooperative Societies activity. In particular, publication subjects of one of its printed editions – monthly magazine «Kooperatyvna rodyna» in 1934-1939 are analyzed.
Keywords: кооперативна діяльність; Ревізійний Союз Українських Кооператив; місячник «Кооперативна родина»; пропаганда кооперації; просвітницька робота; cooperative activity; Revision Union of Ukrainian Cooperative Societies; monthly magazine «Kooperatyvna rodyna»; popularization of cooperation; educational activity