Математична модель коректора з резистивного подільника для регулятора дугогасного реактора - Кобазєв, В. П. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто подільник з резисторів у якості коректора фази. Отримані співвідношення для розрахунку амплітудної і фазової характеристик. За допомогою пропонованого коректора можна здійснити зсув фази у діапазоні від 0° до 360° при зміні вихідної напруги від 0,5Un до Un. In the article is described a divisor consisted of the resistors in phase proofreader quality. The correlations for computation of the amplitude and phase characteristics are got. By means of the proof-reader the phase shift can be done in the interval from 0 to 360 with changing of output voltage from 0,5 Uf to Uf.