Побудова площини нормального перерізу для виконання тригонометричного нівелювання за просторовими вимірюваннями GNSS - Перій, С.; Фис, М.; Согор, А.; Согор, М.; Periy, S.; Fys, M.; Sohor, A.; Sohor, M.; Перий, С.; Фис, М.; Согор, А.; Согор, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
Побудовано площину нормального перерізу та одержано результати обчислень прямокутних коор- динат точки перетину двох прямих, що належать цій площині, а також значення кута між цими прямими.

The plane of the normal section is constructed and the results of calculations of the rectangular coordinates of the point of intersection of the two straight lines belonging to this plane are obtained, as well as the angle value between the given lines.

Выполнено построение плоскости нормального сечения и получены результаты вычислений прямоугольных координат точки пересечения двух прямых, принадлежащих этой плоскости, а также значения угла между этими прямыми.
Construction of the plane of the normal section for trigonometric leveling by GNSS spatial measurements
Построение плоскости нормального сечения для выполнения тригонометрического нивелирования по пространственным измерениям GNSS
Keywords: векторний добуток; вимірювання GNSS; еліпсоїд обертання; канонічні рівняння; мимо- біжні прямі; мішаний добуток; нормалі; нормальна площина; параметричні рівняння; площина нормаль- ного перерізу; WGS-84; 528.236.4