Алгоритмічні методи вимірювання параметрів скалярних величин - Грибак, М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуто основи теорії та методика синтезу алгоритмічних методів вимірювання скалярних величин. Рассмотрены основы теории и методика синтеза алгоритмических методов измерения скалярных величин. The article considers theoretical foundations and methods of synthesis of algorithmic methods of measuring scalar quantities parameters.