Проблеми розвитку підприємництва у торгівлі продовольчими товарами в умовах перехідної економіки - Неборачко, О. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Розглянуто проблеми розвитку підприємництва у сфері торгівлі, зокрема, – у сфері торгівлі продовольчими товарами, що є одним з основних споживчих товарів для населення в умовах перехідної економіки. Наведено порівняльний статистичний аналіз. In the article the author considers problems of development of business in the field of trade, in particular, – in the field of trade in articles of food, that is one of the basic consumer goods for the population in conditions of transitory economy. The comparative statistical analysis is indicated.