Оцінювання ефективності у проектах модернізації виробничо-технічної бази автотранспортних підприємств - Нємий, С. В.; Нєма, О. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
Розглянуто особливості оцінювання ефективності у проектах модернізації виробничо-технічної бази автотранспортних підприємств на основі розрахунку дисконтованого терміну окупності. Запропоновано формули для розрахунку складових грошових потоків, які формуються в результаті реалізації таких інвестиційних проектів. Features evaluation of the efficiency of modernization projects of production and technical base of motor transport enterprises by calculating the discounted payback period are considered. The formulas for calculating the components of cash flows generated as a result of investment projects are proposed.
Evaluation of the effectiveness in projects modernization of production and technical base of motor transport interprises
Keywords: автотранспортне підприємство; виробничо-технічна база; проект; інвестування; модернізація; економічна ефективність; чистий прибуток; термін окупності; motor transport enterprise; production and technical base; project; investment; modernization; economic efficiency; net income; payback period