Могили жертв авіакатастрофи 3 серпня 1969 року. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могили жертв авіакатастрофи літака Ан-24Б Українського УГА у районі Дніпропетровська. Надгробки — стели з портретами покійних та інскрипціями про них.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, жертви авіакатастрофи, поховання.