Наукова, міжнародна і громадська діяльність Українського товариства геодезії і картографії у 2015 р. - Тревого, І. С.; Денисов, О.; Четверіков, Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Коротко викладено здобутки Українського товариства геодезії і картографії у 2015 р. Кратко приведены достижения Украинского общества геодезии и картографии в 2015 г. The article briefl y presented the achievements of geodetic society in 2015.
Научная, международная и общественная деятельность Украинского общества геодезии и картографии в 2015 г.
Scientifi c, international and social activities of the Society in 2015
Keywords: товариство; співпраця