Товарознавчі аспекти соціокультурного буття книги - Стадник, Ольга; Антоник, Ольга; Зубко, Надія (Видавництво Львівської політехніки, 2020)
Outlines the range of functions of the book in society, updated knowledge about the product properties of the book as a publishing product.
Keywords: книга; суспільна цінність; засіб комунікації; товарні властивості; споживач