Класифікація кадастрових систем Європи за правовими сім’ями - Петраковська, О.; Трегуб, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Виконано дослідження кадастрових систем країн Європи, залежно від правових систем. Встановлено, що деякі країни з різних причин не входили до загальної класифікації. Запропоновано доповнити загальну класифікацію, залежно від сучасних тенденцій розвитку кадастрових систем держав. Виконано порівняння кадастрових систем Європи з відповідною системою України, встановлено переваги і недоліки. Выполнено исследование кадастровых систем стран Европы, в зависимости от правовых систем. Установлено, что некоторые страны по различным причинам не входили в общую классификацию. Предложено дополнить общую классификацию , в зависимости от тенденций современного развития кадастровых систем государств. Выполнено сравнение кадастровых систем Европы с соответствующей системой Украины, установлены преимущества и недостатки. Was made an analysis of land cadaster systems of Europe depending on legal systems of countries. Was determined that some of countries of Central and Easter Europe were not classified in general classification. Was propos ed to add to general classification countries that earlier were not included, according to modern state of each cadaster system. Was ma de general comparison of land cadaster systems of Europe with same system of Ukraine, were established advantages and disadvantages.
Классификация кадастровых систем Европы по правовым семьям
Classification of Europe an Land Cadaster Systems according to Legal Families
Keywords: правова сім’я; кадастрова система; реєстр земель