Проблеми фінансування інноваційної діяльності в Україні - Лапко, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Наведено завдання інноваційної політики держави, проаналізовані проблеми фінансування інноваційної діяльності та окреслені напрями їх вирішення. In the article the author indicates the tasks of policy of innovations of the state, the problems of financing of activity after innovations are analysed and the directions of their decision are outlined.