Вплив прямих іноземних інвестицій на ринкову вартість підприємства - Леонова, С. В.; Патора-Висоцька, З. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджуються питання корисності прямих іноземних інвестицій у вітчизняну економіку з точки зору її економічного зростання. Враховуючи попередні спроби аналізу цієї сфери на макрорівні, проблему локалізовано на рівні підприємства і запропоновано універсальний інструментарій ідентифікації впливу ПІІ на діяльність підприємств через оцінювання приросту їх ринкової вартості. In the publication the reasons about utility of the direct foreign investments in domestic economy will be carried out from the point of view of its economic growth. Taking into account the previous researches in this sphere on macroeconomic level, problem is located at a level of the enterprise and the universal toolkit of identification of influence of the direct foreign investments on activity of the enterprises through an estimation of their market cost is offered.