Безпека дорожнього руху громадського транспорту міста Дубно - Хітров, Ігор (ТзОВ «Галицька видавнича спілка», 2021)
The article describes the implemented road safety measures in the city of Dubno.
Road safety of Dubno city public transport
Keywords: 656.13