Паракуда, В.Шишкіна, Л.Яцук, А.2017-07-202017-07-202003Паракуда В. Контроль температури при оцінюванні якості готельних послуг / В. Паракуда, Л. Шишкіна, А. Яцук // Вимірювальна техніка та метрологія : міжвідомчий науково-технічний збірник / Міністерство освіти і науки України ; відповідальний редактор Б. І. Стадник. – Львів : Видавництво Національного університету «Львівської політехніка», 2003. – Випуск 63. – C. 175–178. – Бібліографія: 8 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/38586Проаналізовано сучасний стан проблеми контролю температури під час надання та оцінювання якості готельних та туристичних послуг. Запропоновано структуру та експериментально досліджено макет цифрового термометра з напівпровідниковими сенсорами. Проанализировано современное состояние проблемы контроля температуры и оценки качества при гостиничном и туристическом обслуживании. Предложена структура и экспериментально исследован макет цифрового термометра с чувствительными полупроводниковыми сенсорами. The up-to-day conditions of temperature check and quality estimation at the hotel and tourism service are analyzed in this paper. The new measurement current modulation method and thermometer scheme for unification ofp-n junction sensor are proposed. The experimental investigations of semiconductor digital thermometer are made.uaКонтроль температури при оцінюванні якості готельних послугArticle