Простори узагальнених функцiй для елiптичних крайових задач - Лопушанська, Г. П. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Встановлено розв’язнiсть лiнiйних нормальних елiптичних крайових задач у вагових просторах узагальнених функцiй та дослiджено слiди регулярних в областi розв’язкiв. The solvability of linear normal elliptic boundary value problems in weight spaces of the generalized functions is established. The generalized traces of regular in domain solutions are studed.
The spaces of the generalized functions for elliptic boundary value problems
Keywords: нормальна елiптична крайова задача; узагальнена функцiя; узагальненi крайовi значення регулярних розв’язкiв; ваговий функцiйний простiр; generalized traces of regular solutions; normal elliptic boundary value problem; generalized function; weight functional space