Зміцнення поверхні виробів із твердих сплавів - Алімов, В. І.; Штихно, А. П.; Уманська, І. А. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Показано, що покриття з нітридів і карбідів Ti твердіше за покриття з сукупністю карбідів і нітридів Ti, Zr, Hf, що характеризуються проте більшою зносостійкістю і меншим розміцненням за короткочасної дії низькотемпературної плазми електродугового розряду. It is shown that coverages from nytrydov and the Ti carbides harder than coverages from the aggregate of carbides and nytrydov Ti, Zr, Hf, characterized however greater wearproof and less dishardening at brief influence of low temperature plasma of elektroarch digit.