Фінансування витрат інноваційної діяльності: фінансово-облікові аспекти - Височан, О. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Розглянуто основні джерела фінансування витрат інноваційної діяльності, запропоновано методику відображення в обліку фінансування витрат інноваційної діяльності. The main sources of financing costs of innovation, proposed method of recording the financing costs of innovation.