Характеристики коливань напруги в електропостачальних мережах з установками стабілізації параметрів режиму динамічного навантаження - Олійник, М. Й.; Турковський, В. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Наведено результати досліджень коливань напруги в мережах електропостачання установок з різкозмінним навантаженням та показано можливість зменшення негативного електромагнітного впливу за допомогою установки стабілізації параметрів режиму. There represented results researching of voltage fluctuation in power supply network with quick varying load and possibility of decreasing the negative influence of alternating current steel-melting arc-furnace by stabilizing regime characteristics device.
Keywords: коливання; напруга; мережі; динамічне навантаження