Паляниця, Л. Я.Березовська, Н. І.Косів, Р. Б.Швабюк, О. В.Паньків, Н. О.2013-11-132013-11-132013Гідроферментативне оброблення спельти / Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, Р. Б. Косів, О. В. Швабюк, Н. О. Паньків // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2013. – № 761 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 104–107. – Бібліографія: 7 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/21827Вивчено вплив гідромодуля замісів і композицій ферментних препаратів на перебіг процесів гідроферментативного оброблення спельти та зброджування сусла. Результати показали, що оптимальним значенням гідромодуля замісу є 1:2,5 при використанні препаратів Амілекс 4Т і Діазим ССФ. This article studies the influence of the ratio of water to milling and compositions of enzymes on the hydrofermentative processing and fermentation of wort. The results show that the optimal ratio of water to milling when using enzymes Amylex 4T and Diazyme SSF is 1:2.5.uaспельтаферментні препаратисуслображкаspeltaenzymeswortbrewГідроферментативне оброблення спельтиArticle