Могила Григорія Тютюнника (23.04.1920-29.08.1961). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Григорія Тютюнника — українського письменника, журналіста, публіциста, педагога, лауреата Державної премії імені Тараса Шевченка. Надгробок — стела з інскрипцією про померлого та барельєфним портретом покійного. На світлині — ряд поховань серед яких могила письменника Володимира Ґжицького. Поле №1.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, письменники, журналісти, публіцисти, педагоги, лауреати Державної премії імені Тараса Шевченка, Григорій Тютюнник, надгробок, могила.