Використання елементів соціальних мереж на туристичних сайтах - Наум, Олег (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
In theses considered benefits can be obtained by implementing some elements of social networking for tourism website.
Keywords: соціальна мережа; тематична спільнота; туристичний сайт; інформаційне наповнення сайту