Інформаційна система продажу ігрових ассетів - Осипов, Богдан Миколайович; Osypov, Bohdan Mykolaiovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2022)
Розробка ігор є собою довгий та затратний процес в якому можуть брати участь професіонали різноманітніших професій від сценаристів до фізиків. Але чим менше бюджет вашого проєкту тим менше людей ви зможете задіяти до розробки вашої гри. В такому випадку у вас може не вистачити художника, звуковика чи іншої людини з потрібними професійними навичками. Актуальністю дипломного проєкту, є те що зараз високий попит на ігрові ассети. Особливо це помітно на ринку інді-ігор, так як саме тут часто використовують ассети через недостаток коштів та рук. В зв’язку з цим кількість дистрюботорів ігрових ресурсів збільшується, так як це вигідний бізнес. Метою дипломного проєкту є розробка інтернет-магазину ігрових ассетів. Об’єктом дослідження є процес побудови інтернет-магазину, в якому здійснюється продаж ігрових ассетів. Предметом дослідження є робота з інформацією, технології створення інтернет-магазину. Програмне забезпечення було створено використовуючи мови програмування HTML, SCSS, JavaScript та PHP Збереження інформації, яка представляється в программному продукті, здійснюється в базі даних, яка розроблена у системі керування реляційними базами даних з вільним доступом MySql. Для роботи з базою було використано інструмент PhpMyAdmin. Розробка відбувалася через Visual Studio Code на локальному хості, тому, для зручності роботи, локальним сервером було обрано XAMPP. Важливими перевагами даної розробки є простота та зручність у використанні, компактність та надійність. Розроблене програмне забезпечення пройшло тестування і відповідає основним вимогам надійності. Практичне значення одержаних результатів бакалаврської кваліфікаційної роботи є працююча інформаційна система у вигляді інтернет-магазину ігрових ассетів.

Game development is a long and expensive process in which professionals of various professions, from screenwriters to physicists, can participate. But the smaller the budget of your project , the fewer people you can involve in the development of your game. In this case, you may lack an artist, sound engineer or other person with the necessary professional skills. The relevance of the diploma project is that there is currently a high demand for game assets . This is especially noticeable in the indie game market , as this is where assets are often used due to a lack of funds and hands. In this regard, the number of distributors of game resources is increasing, as this is a profitable business. The goal of the diploma project is the development of an online store of game assets. The object of research is the process of building an online store in which game assets are sold . The subject of research is working with information, technologies for creating an online store. The software was created using HTML, SCSS, JavaScript and PHP programming languages The information presented in the software product is stored in the database, which is developed in the relational database management system with free access MySql . The PhpMyAdmin tool was used to work with the database. The development took place through Visual Studio Code on the local host , therefore, for the convenience of work, XAMPP was chosen as the local server. Important advantages of this development are simplicity and ease of use, compactness and reliability. The developed software has been tested and meets the basic reliability requirements. The practical value of the obtained results of the bachelor's qualification work is a working information system in the form of an online store of game assets.
Information system for the sale of gaming assets
Keywords: 6.126.00.01; – інформаційна система; інформаційні технології; структурне моделювання; інтернет-магазин; ігровий ассет; information system; information technology; structural modeling; Internet-shop; gaming assets